We zijn #trots op ons portf'Ooooh'lio

Complete positioneringstrajecten, campagnes, huisstijlen of webdesign. Voor KMO’s, scale-ups en ambitieuze startups die willen groeien. Wij werken graag voor uiteenlopende opdrachtgevers en aan gevarieerde uitdagingen.

Zoals hieronder. #Creatief, #impactvol en vooral: goed werk. Wat we doen, is creatief-strategisch onderbouwd, “where the brain meets the guts”.

Multimedium team

Employer branding werkt voor Multimedium

Multimedium had hulp nodig met hun employer branding en benaderde Marketing FiZZ. Samen identificeerden we hun kernwaarden en kregen we inzicht in het ‘perfecte’ digitale profiel. Met deze inzichten, werd een strategie geïmplementeerd om nieuwe familieleden van Multimedium aan te trekken.

Tour de FiZZ 🚲

Next stop ... you?

Tring-triiing! Opgepast, daar zijn we met onze #MarketingFietZZ.

Beentjes ingesmeerd en klaar om te gaan 💪. Tijdens onze Tour de FiZZ pikken we onze klanten onderweg op voor een leuke babbel over de samenwerking met Marketing FiZZ. Benieuwd wat zij te zeggen hebben?

👇

1, 2, 3 … START!

Proximus SpearIT Referentie cases als speerpunt

Proximus SpearIT was klaar voor de volgende stap in hun #marketingplan en wilde enkele referentieverhalen creëren. Ze namen contact met ons op en we bespraken het plan van aanpak. Nadat ze ons aan hun klanten hadden voorgesteld, zorgden wij voor de rest.

Ontwerp zonder titel - 2021-08-12T102523.459
FB video ads (3)

Converge IT  zorgt voor het digitaal comfort, wij voor de leads.

Converge IT ontzorgt je van alle IT-zorgen. Ze verhogen je productiviteit, versterken je IT security, moderniseren je werkplek én zijn permanent bereikbaar voor jou. – Kortom, Converge IT zorgt voor het digitaal comfort van jouw KMO. En dat is exact wat we wilden overbrengen. Onze aanpak? We gooiden het roer om en creëerden een opvallende campagne. “Digitaal Comfort” it is!

Wil je zelf ook je eigen succesverhaal schrijven?