Graphic design 

Op zoek naar een nieuw jasje voor jouw merk? Toe aan een nieuwe flyer, website, naamkaartjes, powerpoint, … . Whatever you need! De designers in onze studio staan voor je klaar! Ze buigen zich graag over jouw hersenspinsels en gaan ermee aan de slag. Hun creatieve brein begint steevast te borrelen bij een nieuwe uitdaging.

WiSe - Logo kaartje

Logo Design 

Je logo, de voordeur van je merk, de kern van je identiteit. Het moet precies bij je passen. Het weerspiegelt je waarden, je DNA, de mensen die het waarmaken. Je logo is overal en altijd aan je zij. Een professioneel en creatief logo geeft vertrouwen aan je (potentiële) klanten. Het kan de aandacht trekken en herkenbaarheid creëren. Onze studio ontwierp al vele logo’s en nu zijn ze klaar voor jou! Bekijk ons portfolio >

Corporate Identity

Je logo heeft versterking nodig. Ondersteuning van een sterke corporate identity! Pas als het volledige plaatje klopt zal dit een meerwaarde zijn voor je bedrijf. Je huisstijl en je logo, het zijn je twee partners in crime. In alles wat je doet, vertegenwoordigen ze je identiteit en versterken ze je merk. Een opvallende, maar ook professionele huisstijl kan een blijvende indruk nalaten en écht het verschil maken. Jij weet net zo goed als wij, die first impression, die maak je maar één keer. Klaar om jouw first impression te rocken? Keer op keer? Onze studio ontwerpt een huisstijl op maat van jouw bedrijf. We set the example!

Davinsi Labs - Website design
WiSe Website design

Webdesign

Je website is hét online uithangbord van jouw bedrijf. Wanneer mensen meer over je bedrijf wil weten, gaan ze eerst een kijkje nemen op je website. En die kan er maar beter goed uitzien! Wist je dat iemand amper 2 seconden nodig heeft om een oordeel te vellen? Wij zorgen ervoor dat die eerste indruk blijft hangen, op een positieve manier natuurlijk! You want proof? Bekijk onze aanpak!

Marketingmateriaal

Extra materiaal om je services, sterktes, cases, … in de verf te zetten? Ook daar heeft onze studio leuke ideeën voor! Een flyer achterlaten na een prospectiegesprek is misschien net die reminder die de klant nodig heeft om jou op te bellen. Een duidelijke poster, creatieve roll-up banner, opvallende business cards, … you name it, we design it! Al deze items kunnen je business boosten. We kijken samen naar de mogelijkheden en zoeken de juiste match. Ontdek meer >

Farmad - Chillpills box
Liese Bols - Creative Director

Hallo! Ik ben Liese, jouw marketeer, kan ik je bedrijf vooruit helpen?

Laten we dan maar snel een koffie drinken!