Partner marketing

Wij helpen techbedrijven om partner engagement te optimaliseren door het efficiënt inzetten van marketing programma’s. Als techbedrijf met een uitgesproken channel focus, komen deze uitdagingen je niet onbekend voor: je zou willen dat je partners sneller communiceerden over je nieuwe offerings of je bent niet helemaal zeker dat je co-marketing budget wel gebruikt wordt voor de juiste acties of misschien zoek je wel wat hulp om de corporate programma’s te vertalen naar geschikte campagnes voor jouw regio? 

📰 We schreven dit volledig uit in een brochure!

Op maat van jouw partner programma 

Voor technologievendors en distributeurs die partner engagement en effectiviteit van het marketing budget willen maximaliseren, heeft Marketing FiZZ de nodige ervaring met partnerprogramma’s. Om je partners daadwerkelijk te activeren en te versterken, helpen wij je bij de uitvoering van co-marketing acties, terwijl we je budget in de gaten houden en  realtime rapporteren over alle marketing- inspanningen.

Waarom Marketing FiZZ?

We kennen partnermarketing.

Onze CEO was meer dan 12 jr Partner Marketing Manager bij internationale technologiebedrijven en kent de uitdagingen bij het uitvoeren van co-marketingcampagnes. Marketing FiZZ werd net opgericht om deze bedrijven te helpen bij het behalen van marketing succes.

We spreken dezelfde taal.

IT zit in ons DNA en we zijn gespecialiseerd in de technologiesector. Ons team is thuis in het creëren van overtuigende content over verschillende IT-onderwerpen, zoals cloud, beveiliging, data, DevOps en nog veel meer.

We zijn een full-service agency.

Zelfs binnen een programma blijft elke partner toch unieke behoeften hebben. Of ze nood hebben aan content marketing of een complete lead generatie campagne, wij kunnen helpen!

We hebben een can-do mentaliteit.

We weten dat channel partners resultaten belangrijker vinden dan lange strategische sessies. Onze “can-do” en “no-nonsense” mentaliteit zorgt ervoor dat we meteen aan de slag gaan met pragmatische en effectieve campagnes.

Sandra Beelaert - Marketing fizz zaakvoerder