Video 

71% van de marketeers die video’s of afbeeldingen gebruiken, zeggen dat dit een succesvolle marketing tactiek is! Wist je dat? Hoe vaak gebruik jij op maat gemaakte video’s of visuals? En hoe kan je die maximaal inzetten? We helpen je graag verder!

Video marketing - Recording

Testimonial 

Een tevreden klant? Daar moet je mee uitpakken! Wanneer mensen zien dat anderen positief zijn over je bedrijf, zijn ze sneller geneigd om contact met je op te nemen. En die tevredenheid leggen we vast met een persoonlijke testimonial. Het enige wat jij moet doen is een positieve klant kiezen, laat de rest maar aan ons over! We interviewen de klant en ondersteunen dit verhaal met professionele teksten, video en/of foto’s! Zo ontstaan er prachtige verhalen over mooie samenwerkingen, krachtige oplossingen en topservice.

🎥 Bekijk hier een paar van de referentieverhalen die we creëerden voor onze klanten of lees er alles over in onze blog! Wil je er ook zo eentje op je website, social media, presentaties, … we staan voor je klaar! 

Corporate video's

Met een slimme bedrijfsvideo toon je het potentieel van jouw bedrijf aan (potentiële) klanten. Een professionele en creatieve video zet je waarden, DNA en mensen in de spotlight (letterlijk). Het is een moderne manier om jezelf te onderscheiden van de massa. Deze beelden zijn nadien niet alleen waardevol voor je website, ook je social media kanalen en bijvoorbeeld presentaties worden zo naar een hoger niveau getild.

Video marketing - Recording

Referentiecase 

Proximus SpearIT was klaar voor de volgende stap in hun marketingplan en wilde enkele referentieverhalen creëren. Ze namen contact met ons op en we bespraken het plan van aanpak.

"Proximus SpearIT was klaar voor de volgende stap" 

En wij hielpen hen daarbij met een leuke referentiecase! Gewapend met een cameraploeg en fotograaf bezochten we hun klanten, fotografeerden we enkele mooie visuals en bespraken we interessante projecten.

Marketing fizz- meeting room

Employer branding foto's

📸 Je hele team voor de lens! Het levert vaak unieke beelden op. Onze fotografen weten je team gerust te stellen, zij begrijpen de context en hebben een duidelijk doel voor ogen! Alleen zo krijg je het beste resultaat. Want we kruipen natuurlijk niet iedere dag voor de lens van een camera. Buiten jouw comfort zone, denk je? We zorgen voor een ongedwongen en relaxte sfeer en heel vaak ontdekken we zo verborgen talenten. Wie is fotogeniek in jouw team? Say cheese!

Webfotografie

Je website naar een hoger niveau tillen? Dat doe je met professionele foto’s! Niet enkel van je team, maar ook je producten en diensten moeten in de kijker staan. Je services ondersteunen met professionele beelden heeft echt een meerwaarde. We leven op een sneltrein en zien dagelijks zoveel content voorbij vliegen. Zorg dat die van jou er bovenuit springt, maak het verschil!

Op zoek naar een marketingpartner die jouw bedrijf kan verder helpen?

Laten we dan maar snel een koffie drinken!