Copywriting 

Ssssssttt stilte aub! … De copywriters in onze studio leven zich weer helemaal in. En dan kan je ze beter niet storen, eens ze in de zone zitten is het getokkel op hun toetsenbord het enige wat we horen! Verhalen vertellen die bijblijven of informatief zijn en complexe thema’s kristalhelder kunnen uitleggen? We got you covered! De voordelen van je security software of je nieuwste cloudoplossing op een rijtje zetten, het is essentieel dat je prospects dat begrijpen?! Ondertussen verliezen we uiteraard jouw SEO-strategie ook niet uit het oog. We optimaliseren je teksten en zorgen dat je vindbaar bent!

Hoe doen we dat?  

Allereerst door naar jullie te luisteren! Onze klanten leveren hun input voor de komende blogs via e-mail, chat, voicemail of laten ons gewoon ons ding doen. Hoe kort of uitgebreid je input voor de komende blog ook is, wij maken er een mooi verhaal van!  

Hoe doen we dat nog? 💬 Door heel veel vragen te stellen! We brainstormen met jouw team over de behoeftes van de doelgroep, de pijnpunten van je marketing persona’s, maar ook over de juiste zoektermen en de passende tone of voice. Met deze input gaat onze studio maar al te graag aan de slag!

Blogs & Newsletters

Content is king 👑, we all know by now. Je bent vast al eens aan de slag gegaan met een newsletter of een blog. Maar hoe houd je dat ritme erin? En welke invalshoek is nu de juiste? Weer op zoek naar een nieuw onderwerp… het is elke keer een uitdaging (om niet te zeggen een doorn in je oog). Wij helpen je met het bedenken van relevante content. We bekijken welke topics veel gezocht worden en aansluiten bij jouw contentstrategie. Daarna maken we hier aantrekkelijke, maar ook heldere blogs en newsletters van.

Liese Bols - Creative Director
Liese Bols

Creative Director

Copywriting is niet gewoon “schrijven”. Het is je doelgroep begrijpen, inspelen op hun noden en behoeften. Enkel dan creëer je een connectie met je publiek.

public relations
Public Relations

Voor een succesvolle PR-strategie, zijn kwalitatieve en professionele persberichten een must. Journalisten krijgen dagelijks honderden berichten waarvan de meeste direct in de prullenmand belanden. Wij schrijven een interessant en professioneel persbericht voor je. Maar PR kan ook veel meer zijn dan dat! Benieuwd? 📢 Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal de aandacht krijgt dat het verdient.

Social & Advertising

Posts op Facebook of advertenties via Google, hebben nood aan een bepaalde tone of voice en structuur. Marketing FiZZ zorgt dat jouw social media posts maximaal engagement krijgen en opvallen in de massa aan berichten.

Liese Bols - Creative Director

Hallo! Ik ben Liese, jouw marketeer, kan ik je bedrijf vooruit helpen?

Laten we dan maar snel een koffie drinken!