Converge IT zorgt voor het digitaal comfort, wij voor de leads.

Zit je goed? Voel je je comfortabel? Super! Maar is dat ook digitaal zo? Kan jij met een veilig gevoel bestanden delen onder je collega’s? En verdrink je niet in een zee van online communicatietools? Converge IT to the rescue! Met een team van IT (security) specialisten en Microsoft Teams masters strijden zij voor jouw digitaal comfort! 🤺 De Converge IT soldaten stonden klaar, ze misten alleen nog mensen om uit de nood te helpen. En daar hielpen wij hen bij!

Digitale chaoten gezocht!

Maar waar zitten die werknemers nu die veel te veel tijd verspillen aan switchen tussen tools? En die geen phishingmail van een echte mail kunnen onderscheiden? En sterker nog, zijn ze zich hier wel bewust van? Laten we de proef op de som nemen!

 

Met de juiste advertenties, naar de juiste mensen, op de juiste plek, daagden we het doelpubliek uit om onze Digitaal Comfort #Quickscan te doen. Een scan die, op basis van je antwoorden, een score geeft op jouw digitaal comfort. Het doelpubliek kon zijn digitaal comfort in het algemeen meten, of dieper ingaan op IT security of productiviteit.

Van koude prospecten naar warme leads

Die scans plaatsten we niet gewoon eender waar, natuurlijk. We creëerden verschillende landingspagina’s en zorgden ervoor dat we bezoekers konden meenemen in het Digitaal Comfort-verhaal. Dat ze zich bewust werden van het belang van efficiënt samenwerken en het beveiligen van hun onderneming. En om die #awareness te versterken, vulden we de landingspagina’s met infographics, informatieve documenten en koppelden we naar blogposts, die nog veel meer vertelden over digitaal comfort.

Prospect warm en klaar om zijn gegevens achter te laten? Met de nodige CTA’s belandden ze in onze marketing automation tool, waar we ze nauw konden opvolgen met behulp van email marketing en online meetings.