Marketing consultancy
voor IT- en softwarebedrijven

Dat is wat wij doen! ⚡🤘

Marketing FiZZ adviseert en ondersteunt IT- en softwarebedrijven in het gebruik van marketing om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Als full-service marketingbureau willen we marketingoplossingen bieden van a tot z, zodat managers zich kunnen richten op hun core business.

We willen het werk van IT- en softwarebedrijven verlichten. Daarom nemen we alles wat met marketing te maken heeft voor onze rekening. Zo kunnen managers zich richten op hun core business.

Ontvang je gratis verbeterpunten!

Advertising - Hoe we jouw doelstelling realiseren

Top 3 marketing challenges
van onze klanten in 2021

Leadgeneratie voor IT-bedrijven 

Er is een groot verschil tussen IT-bedrijven en bedrijven uit andere sectoren: IT ademt innovatie en verandering. Altijd en overal. Digitale transformatie, IoT en AI zijn maar een paar voorbeelden van de vele buzzwoorden die onze klanten dagelijks tegenkomen. Marketing FiZZ helpt IT-, software-, SaaS- en andere technologiebedrijven deze constante innovatie en verandering in hun marketingplannen te verwerken.

De juiste doelgroep aanspreken 

SaaS, PaaS, IaaS … Welke clouddienst je ook aanbiedt, het IT-budget van je klant is vandaag de dag niet langer alleen in handen van IT-managers. Bedrijfsmanagers beslissen steeds meer hoe dit budget wordt besteed en dat stelt IT-leveranciers voor nieuwe uitdagingen. Zij moeten zich nu niet alleen richten tot nieuwe of meerdere doelgroepen, maar ook een volledige oplossing aanbieden in plaats van louter technische features.

Employer branding 

Goede werknemers vinden en behouden is een voortdurende uitdaging. De IT-markt moet meer creativiteit aan de dag leggen bij het werven van IT’ers. In the war for talent is employer branding een krachtig wapen … én een van onze specialisaties.

Onze gratis marketing audit!

Marketing FiZZ biedt een gratis marketing audit aan waarbij je online aanwezigheid onder de loep wordt genomen. Je ontvangt een analyse met een overzicht van wat werkt en wat er moet veranderen om je doelen te bereiken.

Contentstrategie - Marketing Fizz Directors

Vraag je
gratis audit aan!

Verzend >
☝️ Enkele terechte vragen …
  • Wat kost dit? Met een kopje koffie en het genoegen van een kennismaking zijn wij al heel blij!
  • Wat wordt er besproken? Je website, social media,, SEO, SEA en noem maar op.
  • Wat is het addertje onder het gras? Dat is er niet! De marketing audit is volledig gratis. Het enige waar wij op hopen, is een gesprek waarin we onze toegevoegde waarde kunnen aantonen.

Enkele van onze klanten 🤝