Podcasts 

Zeg nu zelf, na een hele dag achter dat scherm moet je er even tussenuit! Je wil een luchtje scheppen en wat sporten. Of je hebt nog een autorit voor de boeg? Ook die tijd wil je optimaal benutten. Well hello podcast! Het leven van de podcasts leek altijd wat onzeker. Keeper of voorbij waaiende trend? De laatste jaren winnen ze duidelijk aan populariteit en één ding is nu wel zeker! De podcast is een keeper, so don’t stay behind!

Podcasts

Podcasts, niet te missen!

Een podcast kan je werkelijk overal beluisteren. In de auto, in de fitness, op de fiets, in bad, op vakantie,… Je luisteraar heeft een enorme vrijheid en houden we daar niet allemaal van? Maar ook voor de maker biedt de podcast enkele voordelen. Jouw verhaal tot bij de juiste doelgroep?

  • Vul je verhaal met emoties, prettige intonatie en de slimme pauzes
  • Je biedt waardevolle, maar ook authentieke en ongedwongen content
  • Don’t worry about the price tag, podcasts zijn relatief goedkoop
  • Je geeft de luisteraar alle vrijheid
  • De content is herbruikbaar en leent zich goed voor social media


📄 Lees meer over podcasts als marketingtool in onze
blog!

Let's podcast! 

Is je strategie al bepaald, maar ontbreekt er nog een creatief alternatief? Misschien zijn podcasts wel the way to go! Marketing FiZZ helpt je met het zoeken naar de leuke verhaallijn, biedt de juiste technische support en ontwikkeld een gevarieerd contentplan.

Ben je zelf al aan de slag gegaan met geluidsopnames? Super! Dan ondersteunen we jou bij de verdere uitrol! We’ve got your back! #MaaS

Op zoek naar een marketingpartner die jouw bedrijf kan verder helpen?

Laten we dan maar snel een koffie drinken!