Employer brandingwerkt voor Multimedium

Elke organisatie kan wel een professioneel ogende website gebruiken. Het creatieve team van Multimedium zorgt ervoor dat bedrijven in staat zijn om de bedrijvigheid te stimuleren met effectieve, gebruiksvriendelijke en perfect op maat gemaakte websites en apps. Werken onder strikte deadlines, met behoud van een creatieve geest, vraagt om digitaal talent. Dat is vandaag de dag soms moeilijk te vinden door de extreme concurrentie in het digitale landschap.

#Employerbranding

Multimedium had hulp nodig met hun employer branding en benaderde Marketing FiZZ. Samen identificeerden we hun kernwaarden en kregen we inzicht in het ‘perfecte’ digitale profiel. Met deze inzichten, werd een strategie geïmplementeerd om nieuwe familieleden van Multimedium aan te trekken.

We zagen meteen dat Multimedium een geweldig team is. Dit wilden we laten zien met een leuke #bedrijfsvideo. Hiervoor stelden we een scenario op, belden we onze cameraman en waarschuwden we het team om hun beste outfit te dragen!

🎥 Bekijk hier het resultaat:

Met een slimme bedrijfsvideo toon je het potentieel van jouw bedrijf aan klanten. Een professionele en creatieve video zet je vaardigheden en vakmanschap in de verf. Het is een moderne manier om jezelf te onderscheiden van de massa …

Een slimme online campagne
En dan #champagne?

Natuurlijk was het doel van de #employerbranding campagne om geschikte kandidaten aan te trekken. De video, de foto’s en de bijbehorende content zorgden ervoor dat er leads werden gegenereerd. Hier konden geïnteresseerde kandidaten in een 🧑‍💻 #Quickscan testen of ze in het team pasten. We communiceerden dit alles in een grappige tone-of-voice, iets wat perfect bij Multimedium past.

Wist je dat 71% van de marketeers die video’s of afbeeldingen gebruiken, zeggen dat deze content soorten meer opleveren dan andere marketing content? We helpen je graag bij het maken van visuals op maat van jouw merk.

#Socialmedia

We organiseerden een fotoshoot waarvan de foto’s op de website en sociale media van Multimedium gebruikt werden.