Marketing automation 

Marketing Automation heeft zoveel meer te bieden dan enkel e-mail automatisering. Vereenvoudig repetitieve processen, breng een betere samenwerking tussen marketing en sales tot stand en zorg voor meer conversies en kwalitatieve leads. Ontdek hoe we je verder helpen op weg naar automation.

SharpSpring - Marketing Automation platform
SharpSpring Logo - Marketing Automation platform

SharpSpring 

Onze number one automation tool. Van marketing tot sales, SharpSpring ⚡ has it all.

We stippelen de customer journey mooi uit en zorgen ervoor dat we gewone contacten in leads veranderen, leads in prospects, en prospects in duurzame klanten. Een e-mailcampagne opstellen? Lead generation implementeren? We helpen je met het kiezen van de juiste automation toepassingen en streven naar flawless marketing automation plan.

Download het marketing automation playbook!

Marketing Automation Expertises

mailing

Persoonlijke bulk e-mails 

Marketing automation stelt je in staat om een
e-mail te verzenden naar een grote groep contacten, alsof het verstuurd was vanuit je persoonlijke account. Daarbovenop kan je deze e-mail ook al dagen, weken, of zelfs maanden op voorhand inplannen. Volg wie jouw e-mail ontvangt en geopend heeft, en wie op de link in jouw e-mail geklikt heeft.

digital marketing

Landingspagina's 

Creëer op een heel eenvoudige manier landingspagina’s en formulieren ter ondersteuning van jouw (leadgeneratie) campagne. Geen programmeerknobbel? Geen probleem. Dankzij de drag & drop elementen creëer je landingspagina’s in een mum van tijd.

news paper

Dynamische content 

Dynamische content helpt jou om relevante content te sturen naar de ontvanger. Met de hulp van dynamische content kan je een standaard versie van, bijvoorbeeld, een email of landingspagina aanpassen op basis van persona’s. Deze aanpassingen zijn bijvoorbeeld een andere toon, verschillende afbeeldingen, etc.

feedback

Sociale media 

Het constant onderhouden van bedrijfspagina’s op sociale media is noodzakelijk. Het laat zien dat je bedrijf actief, interactief en legitiem is. Marketing automation stelt je in staat om zoveel posts als je wil in te plannen op voorhand. Een dag werk resulteert in een sociale media profiel dat altijd fris en up-to-date is.​

Sales Opportuniteiten 

target

Lead workflow automation 

Krijg de tijd om na te denken over jouw buyer journey. Wat zijn de stappen die jouw klanten nemen van lead naar klant? En hoe kan je hen begeleiden in dat proces? Je kan elke stap van jouw buyer journey creëren en meer hoef je niet te doen.

consumer review

Lead scores 

Dankzij lead scoring ken je waarde toe aan leads op basis van specifieke informatie, of belangrijke acties die een lead ondernomen heeft. Dit is bijvoorbeeld het bezoeken van een specifieke pagina, het invullen van een formulier, interactie op sociale media, …

Niet bekend met deze termen? Download onze ultieme gids voor marketingautomatisering terminologie!
Ongelofelijk veel voordelen in één tool …
  • Bespaar tijd;
  • Creëer en zet gepersonaliseerde marketing campagnes op;
  • Koester uw leads;
  • Wees consistent op alle kanalen;
  • A/B-testen worden kinderspel;
  • Analyseer alles wat je kan bedenken;
  • Past bij elk bedrijfstype;
  • Eén tool vervangt alle andere marketinginstrumenten.
SharpSpring - Marketing Automation platform
branding
Liese Bols - Creative Director

Hallo! Ik ben Liese, jouw marketeer, kan ik je bedrijf vooruit helpen?

Laten we dan maar snel een koffie drinken!