Onze visie, ons verhaal

The war for talent, een begrip dat veel bedrijven kennen. Goede mensen vinden is moeilijk, ze houden is soms een hele uitdaging. Maar eens je het juiste team gevonden hebt, kan je samen de hele wereld aan. Benieuwd naar onze HR visie? Wij vertellen je graag hoe wij onze werknemers happy houden, hier in onze studio.

This is how we (rock-‘n-)roll 🤘

Lid worden van de studio betekent dat je deel uitmaakt van een hardwerkend en gepassioneerd team. Wij zijn trekkers, doeners en durvers – maar absoluut geen volgers. We houden samen de tent recht, bevaren allemaal hetzelfde schip en zijn piloten van eenzelfde vliegtuig. Dit wil zeggen dat we elkaars sterktes en zwaktes kennen. Wij weten dus perfect hoe we elkaar aanvullen. Op die manier kan iedereen zijn steentje bijdragen om één mooi resultaat te behalen.

One Package Deal

Wij doen niet mee aan hiërarchie, maar wel aan wederzijds respect en duidelijke communicatie. Foutje gemaakt? Iets vergeten? Dat kan absoluut, want missen is menselijk. Maar wij verstoppen ons niet en nemen verantwoordelijkheid voor onze acties. 💪 Zo zetten we ons losses om in wins. We are a team. Dit betekent dat we samen uitdagingen aangaan, problemen aanpakken én successen vieren. We ride together, we die together dus!

Wij zwéren bij een transparante aanpak. Dit vertaalt zich niet alleen in het delen van alle belangrijke topics over het werk. Nee nee, wij vinden het ge-wel-dig om de toffe dingen die we in onze vrije tijd meemaken in de groep te smijten. Dat maakt ons wie we zijn. Onze transparante aanpak zorgt er natuurlijk voor dat we altijd op de hoogte zijn van de dingen die gebeuren. Maak ons dus maar niets wijs! 😉

One Package Deal

Wat wij doen voor onze mensen

De beste zorgen

Wij willen alleen het beste voor onze mensen. Daarom kiezen we voor de ziekteverzekering van Alan. Zij zijn one of a kind & daarom dus de ideale keuze! Wij hoeven niet bang te zijn om uit te schuiven met een 🍹 aan het zwembad in Hawaii en een arm te breken, want Alan betaalt alle hospitalisatiekosten terug. Zie je, onze mensen verdienen gewoonweg de beste zorgen!

Birthday squad

Verjaardagen worden bij ons altijd uitgebreid gevierd. Een kleine moeite, maar een super tof gebaar! 🎉We versieren elke keer het bureau van de jarige én we hebben zelf onze signature unicorn die de jarige elke keer vergezelt. 🦄 Weken op voorhand bespreken we in geheim wat het cadeau zal worden en de jarige brengt de dag zelf altijd een lekkere traktatie mee. Yum!

Inzet verdient een beloning! 🎉

We vinden het belangrijk om op tijd een attentie voor het team te voorzien. Wij geloven dat deze kleine attenties een wereld van verschil maken. Hiermee tonen we ook aan hoe belangrijk we onze mensen vinden en hoe trots we wel niet op hen zijn! Het team zet zich dag in, dag uit volop in. Ze gaan door, blijven gepassioneerd en toegewijd. En zo’n inzet wordt beloond (met frisse cocktails aan huis, een groot pak gezonde granola, een bierbox,…).

Opleidingen en grenzen verleggen

Elke werknemer krijgt een vast opleidingsbudget. Of ze nu een opleiding willen volgen aan de andere kant van de wereld, op een onbewoond eiland of thuis in de tuin, het kan allemaal. 🏝️Het enige wat ze daarvoor moeten doen, is iedereen in het team overtuigen waarom de opleiding juist een meerwaarde is.

Marketing Fizz Team
Bites and bubbles

Wij sluiten de werkweek regelmatig af met een glas bubbels en een bijhorend snackje. Wij lopen niet meteen naar huis wanneer de klok 4 uur slaat. In plaats daarvan maken we tijd om met het team bij te praten over de afgelopen werkweek, bespreken we uitvoerig onze weekendplannen, lachen we met de hilarische momenten die we meemaakten. Geen saai moment hier at the studio! 🥂

Onze medewerkers happy, jij happy! Kom te weten hoe wij Employer Branding
optimaal kunnen inzetten voor jouw bedrijf!