Employer Branding

Employer branding is hot! Maar wat is het nu juist?

Employer branding is het creëren en behouden van een positief imago bij de huidige werknemers en aandeelhouders, maar ook bij potentiële werknemers, sollicitanten, stagiaires, freelancers en zo veel meer. De zoektocht naar een goede match met het team, neemt veel tijd in beslag. Onze studio kan je daar mee helpen!

Marketing Fizz Team
Sandra Beelaert - Director

Wil je te weten komen waarom employer branding zo belangrijk is?

Wij schreven er een handboek over! In 5 heldere stappen zetten we je op weg naar een straffe strategie om sterk talent te strikken en behouden! 

15 pagina’s vol praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan! 

Multimedium social media post
multimedium logo

Employer branding

Multimedium had hulp nodig met hun employer branding en benaderde Marketing FiZZ. Samen identificeerden we hun kernwaarden en kregen we inzicht in het perfecte ‘digitale’ profiel.

"We zagen meteen dat Multimedium een geweldig team is" 

Dit wilden we laten zien met een leuke bedrijfsvideo. Hiervoor stelden we een scenario op, belden we onze cameraman en waarschuwden we het team om hun beste outfit te dragen!

Jop Boits - Junior Content Creator

Employer branding is een must have

Employer branding is een must have voor bedrijven, maar er moet wel nagedacht worden over een strategie. Snel snel een employer branding opstarten kost je alleen maar tijd en geld. Het is belangrijk dat je hier als bedrijf vooraf goed over nadenkt. 

📄 Lees er alles over in onze blog: 5 reasons why employer branding is the new black.

Hé waar wacht je nog op!

Wil je alvast aan de slag gaan en graag weten hoe we je kunnen helpen?
Laat ons weten waarmee je wil starten en wij maken een gepersonaliseerd plan van aanpak voor je, inclusief goals & timing & budgetten.
Wat zou het plan zijn als we deze zaken samen zouden opnemen 👇