Senior Allround Marketeer

Ben je op zoek naar een job waarin je écht het verschil kan maken? Voor je klanten, maar ook voor je collega’s? Op zoek naar een work family waar je écht geapprecieerd wordt, voor je werk, maar ook om wie je bent? Klaar voor veel variatie en verantwoordelijkheid? Yes, yes, yes? Lees dan vooral verder, wij missen nog zo’n multitaskend talent!


HERKEN JE JEZELF

Wij zoeken een senior allround marketeer in hart en nieren. Iemand die de strategische business doelstellingen van onze klant kan vertalen naar een bv. een lead generatie campagne die meetbare resultaten oplevert, of naar een workflow voor ABM. Iemand die tegelijkertijd graag meedenkt over een creatieve Employer Branding campagne die onze klanten meer kandidaten doet ontmoeten. Een geboren project manager en multitasker die to-do lijstjes in no-time weet af te vinken, maar ook geïnteresseerd is in de allernieuwste martech-trends. Een marketeer die graag zijn stempel drukt op digitale campagnes, die kickt op meetbare ROI, die opfleurt in een creatieve brainstormsessie en leeft voor alles wat marketing ademt. 

Nog straffer is het als je ook al een eerste ervaring hebt opgedaan én je je ook nog eens wilt verdiepen in IT en software. Dan ben je écht de perfecte  senior allround marketeer die we zoeken!


EEN DAG IN HET LEVEN VAN…

‘s Morgens, terwijl de koffiemolen zijn werk doet, analyseren we de tv-hoogtepunten van de avond voordien. Van Blind Getrouwd tot Geert Noels in Terzake: hier wordt alles besproken!

Met je verse koffie in de hand, vlieg jij erin! Je overloopt je planning en gaat direct voor de verschillende projecten en klanten aan de slag. Je bedenkt een campagne om een nieuwe offering van een klant te lanceren, waarna je de resultaten van een Google display campagne bespreekt. Je bekijkt hoe we een klant kunnen helpen om meer kandidaten te vinden met een Employer Branding campagne en schrijft copy voor een e-mail nurturing campagne via Constant Contact. Je sluit je dag af met een paar ideeën over hoe we het als Marketing FiZZ nog beter zouden kunnen, maw… je denkt graag mee en zit niet stil!


JIJ BENT EEN…

  • Strateeg: je kan een strategische ambitie van de klant vertalen naar slimme campagnes of workflows die resultaten opleveren.
  • Communicator: je hebt een vlotte babbel zowel luidop als op papier en dat zowel in het Nederlands als het Engels. 
  • Creatieveling: je weet welk design jouw boodschap versterkt en kan dit zelf uitwerken. 
  • Leergierig: jij bent vernieuwend, zit niet stil en jij wil een echte pro in jouw kennisgebied zijn. 
  • Coole kikker: jij laat je niet makkelijk van de wijs brengen door veranderingen in jouw planning en goed schakelen tussen verschillende taken. 
  • Plantrekker: je werkt hands-on, zelfstandig, vat de koe graag bij de horens, kortom you walk the talk. 
  • Teamspeler: je bent gepassioneerd en samen met ons dedicated team ga je voluit voor de groei van het bedrijf, jij inspireert, kan zelf trekken en durft bij te sturen waar nodig. 
  • Sterke schakel: onze klanten kunnen altijd op jou rekenen en je weet welke taken ad hoc voorrang krijgen. 
  • Organisator: jij brengt structuur aan in de activiteiten en organisatie van de marketingcommunicatie.
  • Planner: jij haalt vooropgestelde deadlines en voelt je verantwoordelijk voor het opleveren van de afgesproken resultaten.


JIJ hebt…

  • Ervaring: minimum 3-4 jaar ervaring in een agentschap of IT-gerelateerd bedrijf.
  • Skills: een brede kennis van de verschillende strategische marketing domeinen; ben je ook grafisch ingesteld, dat is een plus!
  • Een marketingdiploma: een Master (of verschillende Bachelors) diploma(‘s) Communicatie of Marketing op zak, 
  • Enige technische aanleg: wat kennis maar vooral interesse in domeinen zoals Digitale Transformatie, AI, Engaging workplaces, Security Management, Business Intelligence, …


WIE ZIJN WIJ?

Marketing FiZZ is een klein, maar snelgroeiend full-service marcom agency voor bedrijven in IT en software die willen groeien. We bieden onze klanten een unieke holistische marketing aanpak waarbij impact, actie en no-nonsense communicatie centraal staan. 


WHAT’S IN IT FOR YOU?

Lid worden van de Marketing FiZZ familie betekent dat je deel uitmaakt van een hardwerkend, enthousiast en gepassioneerd team. Wij zijn trekkers, doeners en durvers – liever geen volgers. Wij doen niet mee aan hiërarchie, maar wel aan wederzijds respect en to-the-point communicatie. We houden van een uitdaging, pakken problemen aan én vieren samen onze successen. Bij ons krijg je de kans en de tijd om te groeien, om ideeën te pitchen, maar ook je eigen toekomst en die van het bedrijf te kleuren. Je nieuwe kantoor bevindt zich op het bruisende Eilandje in een energieke coworking. We houden van wat privacy en hebben ons eigen afgesloten stekje, maar genieten ook van de interactie met de andere bedrijven en agencies hier.

THE PACKAGE?

Wil je volledig gaan voor een compleet pakket, een mooie mix van alles? Wat zit er in zo’n FiZZ- pakket? Wel:  

Een correct loon. Aangevuld met extralegale voordelen en leuke extraatjes;

  • Wij willen alleen het beste voor onze mensen. Daarom kiezen we voor de ziekteverzekering van Alan. Uitgeschoven met je mojito aan het zwembad in Hawaii en je arm gebroken? Bevalling op de planning staan? Alan betaalt alle hospitalisatiekosten terug. En als kers op de taart krijg je je dagelijkse gezondheidskosten tot €1000 per jaar terugbetaald;
  • Een mooie work-life balance. Wij zijn een gedreven team, maar we doen geen overuren. Wij hechten met z’n allen veel waarde aan het privéleven.  
  • Een mix van thuiswerk en werken op kantoor. Wij werken heel graag samen op kantoor omdat we veel ideeën uitwisselen, maar wij werken ook van thuis uit. 
  • 26 verlofdagen! Boek die vakantie maar!
  • Opleidingsbudget. Bij ons krijg je €1000 opleidingsbudget. Dat mag in het buitenland zijn, op een onbewoond eiland, in je eigen tuin,… Het enige wat je daarvoor moet doen, is iedereen in het team overtuigen waarom die opleiding een meerwaarde is.
  • Lots of FiZZ. Op vrijdagavond met z’n allen klinken op een geslaagde werkweek? Yes please!
 

Is deze vacature op je lijf geschreven? Overtuig ons dan in je motivatiebrief. We gaan voor het beste van het beste, dus laat dat een eerste test zijn! Kan je beter schrijven dan deze vacaturetekst, nice! Prove it! Andere redenen waarom jij hier persé thuishoort of geheime overtuigingskrachten? We leren je graag kennen! Stuur je CV en overtuigende motivatiebrief naar marketeer@marketingfizz.be, matchen we? Dan nodigt onze collega Liese je heel graag uit voor een gesprek. Tot snel!

Hallo, Hola, Bonjour