Brand Strategy 

Om een sterk merk te kunnen uitdragen, moet je een kristal-heldere visie en marktpositionering hebben. Pas wanneer je deze to the point hebt kunnen definiëren, kan je je “merk-persoonlijkheid” gaan vertalen naar al je communicatiedragers.

MF - Branding Strategie

Branding workshop

Marketing FiZZ kan je helpen om tijdens een #brandingworkshop jouw unieke marktpositionering te definiëren en deze te vertalen naar een nieuwe en eigentijdse branding. Aan de hand van een aantal strategische oefeningen gaan we op zoek naar je unieke positie in de markt en definiëren we samen de waarden van je merk en je bedrijf.

Na deze sessie zal je een helder beeld hebben over je marktpositionering, over je DNA en waarden en hoe deze zich verhouden tot je huidige imago. Dit is niet het enige wat we in de workshop doen. 💪 We brengen namelijk ook structuur aan in je branding strategie want we stemmen de verschillende producten, oplossingen en afdelingen op elkaar af zodat deze samen het merk vertegenwoordigen. We maken ook visuele keuzes aan de hand van moodboards én beslissen over de tone of voice van de toekomstige verhaallijnen en copy.

Meer informatie over onze branding workshop?
Sandra Beelaert - Director

Hallo! Ik ben Sandra, jouw marketeer, kan ik je bedrijf vooruit helpen?

Laten we dan maar snel een koffie drinken!