Jouw marketing-plan in de mix

Yes, please! 🙏

Hey daar! Zijn jouw komende marketingacties al helemaal uitgestippeld? Heb jij alle stappen in kaart? We maakten zelf alvast en selectie 👉 check it out!

Nu is het aan jou. Mix & match je eigen marketingplan bijeen. Wij zijn alvast heel benieuwd! (En heb je ergens hulp bij nodig, dan weet je ons te vinden!)

Advertising - Hoe we jouw doelstelling realiseren

Vragen over je mix & match?

☝️ Vragen of hulp nodig bij jouw mix & match?

Geen probleem! Laat ons via het formulier weten hoe we je kunnen helpen.

Top 3 marketing challenges
van onze klanten in 2021

Leadgeneratie voor IT-bedrijven 

Er is een groot verschil tussen IT-bedrijven en bedrijven uit andere sectoren: IT ademt innovatie en verandering. Altijd en overal. Digitale transformatie, IoT en AI zijn maar een paar voorbeelden van de vele buzzwoorden die onze klanten dagelijks tegenkomen. Marketing FiZZ helpt IT-, software-, SaaS- en andere technologiebedrijven deze constante innovatie en verandering in hun marketingplannen te verwerken.

De juiste doelgroep aanspreken 

SaaS, PaaS, IaaS … Welke clouddienst je ook aanbiedt, het IT-budget van je klant is vandaag de dag niet langer alleen in handen van IT-managers. Bedrijfsmanagers beslissen steeds meer hoe dit budget wordt besteed en dat stelt IT-leveranciers voor nieuwe uitdagingen. Zij moeten zich nu niet alleen richten tot nieuwe of meerdere doelgroepen, maar ook een volledige oplossing aanbieden in plaats van louter technische features.

Employer branding 

Goede werknemers vinden en behouden is een voortdurende uitdaging. De IT-markt moet meer creativiteit aan de dag leggen bij het werven van IT’ers. In the war for talent is employer branding een krachtig wapen … én een van onze specialisaties.

Enkele van onze klanten 🤝